Expo

Vi hjelper deg med alt innfor eksponering

Skilt

Vi hjelper deg med å utforme skiltet som er perfekt for ditt behov.
Innvendig og utvendig bruk. Vi har mulighet til å printe direkte på for eksempel aluminiumsplater eller akryl. Vi lager dørskilter og henvisningsskilter i små og store serier til for eksempel skoler, hoteller og helsehus. Ønsker du å bli enda mer synlig kan vi benytte LED-lys. Eller vi kan benytte flere av materialene sammen.

Foliering og bildekor

Bilfolie og bildekor kan være din rullende reklame 24 timer i døgnet, utnytt denne muligheten til å skape oppmerksomhet.
Bildekor kan utføres med enfarget folie eller kombinasjon av flere farger. Som et alternativ kan det også printes på folie. Her er fargevalgene uendelige. Bilreklame kan også leveres på avtagbare magnetplater.

Vindusdekor kan utføres med enfarget folie eller kombinasjon av flere farger. Som et alternativ kan det også printes på folie og tapet. Her er fargevalgene uendelige. Kan også printe dekor og budskap på magnet. Vi har mulighet til å printe hvitt og i graderinger i transparens fra 0 til 100%

Ta kontakt å vi hjelper deg med å finne riktig løsning for deg
Banner og flagg

Flagg og banner vekker oppmerksomhet, og er et godt blikkfang. Det finnes mange varianter og størrelser, beachflagg ? flagg i flaggstang ? bordflagg ? bannere ute og inne med mer. Vi hjelper deg med å finne riktig produkt for å synliggjøre ditt firma eller produkt
Oppblåsbar reklame

Vi kan hjelpe deg med alt av oppblåsbare ting. Her er det bare fantasien som setter en stopper. Telt, møbler, målbuer, giga produkt, oppblåsbar reklame gjør deg godt synlig og skiller deg ut fra mengden. Lag fotballdart med borrelås baller til et event, hoppeslott. Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til ditt behov.
Telt

Klar Stadion

Etter mange år som leverandør til ulike arrangement og events innen idrett og kultur, utviklet vi KLAR STADION slik at du kun trenger en leverandør for alle dine behov. Dette konseptet er utviklet i samarbeid med norske og globale produsenter, samt kunder og produktutvikling hos oss.

Med dette konseptet vil du som arrangør få en oversiktlig logistikk ved å ha en totalleverandør - som igjen vil gi en sterkere prosjektøkonomi.

Tenk tanken på at noen tar ansvaret for all logistikken, og har en grafisk avdeling som forvalter dine tanker og ideer på akkurat den måten du ønsker.

"Vi forenkler din hverdag og bidrar til at ditt arrangement skal bli vellykket"