Reisedusj

Reisedusj

Dette er en minireisedusj, som enkelt kan brukes med de fleste typer vannflasker med smal hals. Med en 2-liters vannflaske, kan du få en dusj på 2 minutter og 24 sekunder. Denne minidusjen passer perfekt på reise, på stranden o.l.

Minidusjen leveres med opphengssnør, og en LocTop-pose for oppbevaring.

Vekt: 36 gram. Størrelse: 250 x 160 x 35 mm.


Pris 160,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Blue


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   22 62 61 00
   stian@profilsp.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV62110
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.