Tabi termoflaske 0.55 l.

Velg Variant

Tabi termoflaske 0.55 l.

NYHET VÅR 2024! Tabi kommer i resikulert stål og er en del av Steltons To-Go-serie. Serien omfavner naturens organiske former og inkluderer drikkeflasker og kopper som er perfekte for utendørs eventyr. Utstyrt med et praktisk håndtak øverst er Tabi-serien det ideelle valget for eventyrlystne sjeler. Inspirert av hans tidligere design kommer Tabi i en rekke farger som tilfører en estetisk glede til din reise. Tabi kommer i resikulert stål. Termokoppen holder din drikke kald i 12 timer og varm i 6 timer. Termoflasken holder din drikke kald i 20 timer og varm i 10 timer. SPØR OSS OM TILBUD VED VOLUM


Priser
Antall 1
Pris/stk 275,00
320,00
Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Black


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   22 62 61 00
   stian@profilsp.noStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer 372
Designer Kazushige Miyake
Serie Tabi
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin, kun øverste skuff, max 55 °C.
Tåler oppvaskmaskin Ja
Dimensjoner (BxH) 27x7.4 cm
Diameter 7.4 cm
Vekt 289 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.